Generell informasjon:

Sørvindu benytter ColliCare Logistics som distributør i Norge. De har blant annet spesialisert seg på dør og vindusleveranser. 

For gods med bredde  >2,3 meter så innebærer det lossing med gaffeltruck dersom varer skal leveres til privat adresse eller arbeidsplass. Dette gjelder ikke foldedører i PVC.

Dersom varer skal leveres til ColliCare lager og varer ikke blir hentet innen 3 virkedager etter ankomst, vil lagerleie bli fakturert Sørvindu`s kunde. 

 

Frakt og levering skjer på følgende måter og alle varianter finnes som alternativer i "Kassen" under ut-sjekk på bestillingen.

1. Kunden kan få varene levert på "døra" av skapbil med løftelem.

2. Kunden kan få levert varene på sin egen arbeidsplass/eller andres - av skapbil med løftelem eller med mulighet for sidelossing av gaffeltruck for større gods.

3. Kunden kan få varene levert til nærmeste ColliCare lager i hele Norge for henting selv. Varer blir da plassert på kundes tilhenger/bil med gaffeltruck av ColliCare.

4. Kunden kan hente varer selv på ColliCare lager i Oslo/Brånås torsdager og fredager. Varer blir da plassert på kundes tilhenger/bil med gaffeltruck av ColliCare.

5. Kunden kan hente varer i Lillesand på vårt lager der.Varer blir da plassert på kundes tilhenger/bil med gaffeltruck av Sørvindu.