FOLDEDØREN I PVC SOM UTKONKURRERER SAMTLIGE PVC DØRER PÅ MARKEDET!

Foldedører er blitt en meget populær dørløsning og Sørvindu har solgt denne typen dør i flere år. Men vi har ikke vært fornøyde med dørene som tradisjonelt er i markedet av flere årsaker og har derfor arbeidet lenge med å få i gang en produksjon og et salg av en helt ny PVC foldedør. Denne døren er  VELDIG annerledes enn tradisjonelle foldedører i PVC og utviklet/designet så sent som i 2014.

En viktig ting som innledningsvis skal fremheves, er at vi limer glasset i rammen slik at glassets stivhet overføres til dørbladet. Dette er meget viktig for å unngå sig på dørbladene og det gir også en veldig bra "slide". 

I tillegg til den visuelle forskjellen, så har vi listet opp noen tekniske og kvalitative sammenlikninger på områder vi mener kan være viktig for deg som kunde å kjenne til i "jungelen" av produkter der ute- se bloggen "Sørvindu vs stdr. PVC foldedører" som er å finne på produktsidene.

En av de viktigste forskjeller er at våre dører kan håndtere inntil 1 meter dørbladbredde mot tradisjonelle PVC dører som kun kan leveres inntil 80 cm. Dette innebærer i en god del tilfeller at våre dører kan produseres med 1 dørblad mindre enn tradisjonelle dører og det er viktig da dørens utseende blir  "mer glass - mindre karm/ramtre" og fremstår derfor som mye penere. Dette innebærer at eks. våre 6 meter dører leveres med 6 dørblader i motsetning til 7 og 8 dørblader hos våre tre og PVC konkurrenter.

I tillegg har vi kommentert hver enkelt dørmodell og gitt våre personlige anbefalinger,  og vi har også listet opp våre kunders favorittmodeller som hjelp i din kjøpsprosess!

NB! Bilder som vises på produktsider er generelle bilder av en type dør og noen av dørmodellene har andre løsninger enn det som er avbildet- eks på vrider og lås. Ta kontakt dersom dette er uklart. 

Dørene er forøvrig utstilt i vårt showroom i Lillesand.