FOLDEDØREN I ALUMINIUM SOM UTKONKURRERER ALLE TILSVARENDE FOLDEDØRER TIL VINTERHAGER!

Denne døren er helt identisk som vår fullisolerte dør til bolig. Utseende og tekniske funksjoner er helt like. 

Forskjellen mellom dørene er isoleringsevne og valg av terskler.

Vi kan tilby 2 forskjellige terskel løsninger til forskjellig formål.

Dørene som her presenteres er av høyeste kvalitet og den er designet og utviklet fra Reynaers så sent som i 2014. Det betyr at døren har mange kvaliteter som eldre modeller ikke har.

En av de fremste som vi ønsker å påpeke her er dørens mulighet til å justere alle dørblad sideveis på en meget enkel måte! Dette er viktig på foldedører da det er mange dørblader og kontaktpunkter og dette innebærer at du som sluttkunde selv kan justere dersom behov etter installasjonen. Det kun et fåtall dører som har denne muligheten og det kan ikke understrekes nok hvor viktig dette er for deg som kunde - da justeringer kan og vil måtte forekomme over tiden.

Ut over det ønsker vi å påpeke dørens design, som etter vår mening er blant det ypperste innen foldedører og med kun 130 mm total bredde - dørblad mot dørblad.

Under bruk så er den opplevde kvalitetsfølelsen meget høy. Den "slider" fantastisk

Sist, men ikke minst, så har vi  - fordi vi kan og vil -  redusert prisen på døren til et nivå som vi mener er uslåelig på et utvalg av fargekombinasjoner. I tillegg har du full valgfrihet på andre RAL farger her i menyen.

Sørvindu ønsker deg velkommen som kunde og vi ønsker deg til lykke med ny foldedør !

Les forøvrig mer om dørene her på Reynaers sine hjemmesider: https://www.reynaers.com/products/cf-68 og last ned produktbrosjyre.

Døren er suveren og med en meget høy kvalitetsfølelse.

Døren er forøvrig utstilt i vårt showroom i Lillesand.